Verksamheten kommer i huvudsak bestå i att konsultera och projektleda vid evenemang och i restaurangverksamheter. Konsultering kommer ske i form av utbildning, stöttning och coachning av ledare och personal i restaurangverksamhet med syfte att utveckla och förbättra befintlig verksamhet. Projektledning kommer främst att utföras i samband med, och under evenemang utförda av restaurangverksamhet där planering, rådgivning och genomförande kommer vara huvudsaklig arbetsuppgift.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 117 | 788 | 613 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 57 | -94 | 141 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 57 | -95 | 141 |
Årets resultat (tkr) | 54 | -42 | 84 |
Summa tillgångar (tkr) | 268 | 189 | 362 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 117 | 788 | 613 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 57 | -94 | 141 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 57 | -95 | 141 |
Årets resultat (tkr) | 54 | -42 | 84 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 182 | ||
Omsättningstillgångar (tkr) | 86 | 189 | 362 |
Tillgångar (tkr) | 268 | 189 | 362 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 166 | 112 | 154 |
Obeskattade reserver (tkr) | 53 | ||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 102 | 77 | 155 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 268 | 189 | 362 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 117 | 788 | 613 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 5.1% | -11.9% | 23.0% |
Soliditet | 61.9% | 59.3% | 53.1% |
Kassalikviditet | 84.3% | 245.4% | 233.6% |
Verksamheten kommer i huvudsak bestå i att konsultera och projektleda vid evenemang och i restaurangverksamheter. Konsultering kommer ske i form av utbildning, stöttning och coachning av ledare och personal i restaurangverksamhet med syfte att utveckla och förbättra befintlig verksamhet. Projektledning kommer främst att utföras i samband med, och under evenemang utförda av restaurangverksamhet där planering, rådgivning och genomförande kommer vara huvudsaklig arbetsuppgift.